Magyar természetes talpmasszőr

Gyakori Kérdések

Igyekeztünk összeállítani a Magyar Természetes Talpmasszőr termékkel kapcsolatosan gyakran felmerülő kérdéseket és válaszokat…

Bízunk benne, hogy a listában Te is megtalálod kérdésedre a választ. Ha mégsem, tedd fel itt a kérdésedet, melyet igyekszünk mielőbb megválaszolni.

Összeilleszthetők-e a külön álló MTTM taposó elemek?

A különálló elemek nem illeszthetők egymásba, de van lehetőség komplex és nagyobb MTTM taposó rendszer kiépítésére is, akár egyedi méretek alapján, valamint van lehetőség több elemből álló, harmonikaszerűen összehajtható, “táska” MTTM igény szerinti legyártására is. További információért keress minket e-mailen vagy telefonon!

 

Milyen felületen érdemes elhelyezni az MTTM taposót?

A termék minden vízszintes, stabil, csúszásmentes felületen elhelyezhető, ugyanakkor a fa természetes tulajdonságai miatt erősen párás, valamint direkt napfénynek kitett felületek elkerülését ajánljuk.

 

Van-e kezelve valamilyen anyaggal az MTTM felülete?

Az MTTM taposók felületét nem kezeljük; természetes, hiszen natúr fa. A rendszerben összeállított nagyobb elemeket az AURO termékcsalád természetes olajával kezeljük. 

 

Mivel lehet tisztítani az MTTM taposót?

Az MTTM taposót nedves, vizes ruhával érdemes áttörölni, majd szárazra törölni.

 

Hova ajánlott elhelyezni az MTTM taposót lakáson belül?

A lakás bármely pontjára érdemes elhelyezni, ahol napi szinten megfordulunk, akár többször is. Ezzel beépíthetjük életünk napi ritmusába, célszerű nappaliba, kanapé elé, vasalódeszka mellé, konyhapult alá, irodai és ülőmunkát végzőknél akár a munkahelyi íróasztal alatt is jó szolgálatot tud tenni.

Tedd fel itt a kérdésedet

    adatkezelési tájékoztató

    Hozzájárulok, hogy a fenti adatlapon általam megadott személyes adataimat (Név, cím, email elérhetőség) https://magyartaposo.hu/ kapcsolatfelvétel céljából kezelje. Kijelentem, hogy az adatkezelési tájékoztatót elolvastam és megértettem, az azokban foglaltakat elfogadom, a hozzájárulásomat önként és megfelelő tájékoztatást követően adtam. Kijelentem, hogy a fent megadott email címem valós.