Magyar természetes talpmasszőr

Természetes talpmasszírozó eszköz

A természetesség szemléletében született...

A természetesség szemléletében született...

Talpmasszírozó eszközünket, az MTTM-et (röviden taposót) természetes fából, ipari megmunkálással, természetgyógyász, masszőr és mozgásoktató tevékenységünk támogatásával hoztuk létre. Célja az egészséges láb és természetes testtartás helyreállítása. A termék egyedülálló a piacon, hiszen természetes anyagból készül, teljes testsúllyal végezhetők rajta a mozgások, egyedi méretű, könnyen hordozható és időtálló.
órás használatra is
50 %
TERMÉSZETES FÁBÓL

az egészséges lábért és természetes testtartásért...

A mezítlábas élmény egészséges "mellékhatásai" inspirálták...

Talpunk megtart és összeköt minket az életet adó Anyafölddel. Csontok, inak, izmok,  ízületek, idegek tökéletes biomechanikus rendszere, akárcsak az egész testünk. A talp és a lábfej tökéletes mechanizmusa többek között az egyik alapfunkciót, a járást, s ezzel az élet biológiai működését szolgálja. A mozgásszegény életmód során a test alkalmazkodik az életmód okozta változásokhoz, vagyis a tökéletes struktúra a mozgás hiányában lassan átalakul. A talp szerkezeti változásai hatással vannak egészségünk teljességére. Az emberi test statikája és a sejtszintű anyagcsere szoros összeköttetésben vannak, tehát betegségek kialakulásához vezethet a természetes mozgások elmaradása.

A Magyar Természetes TalpMasszőr segíthet mindenkinek, hogy értelmezni tudjuk testünk jelzéseit, használatával felidézhetjük a még bennünk rejlő – azonban mára elfelejtett – őseink tarlón járásának élményét és a gyermekkor mezítlábas füvön, kavicson
való önfeledt játékát. A modern lakás vagy a munkahely bármely pontján elhelyezhető taposó eszköz néhány perces használata az önmagunkra figyelésen túl a természetes mozgásokat, a természetes testtartást, ezzel a szervrendszerek egészségesebb működését segíti.

Mostanra számos munkáltató felismerte, hogy a hosszabb időn át, azonos testhelyzetben, monoton munkát végző munkavállalók hatékonyabb munkavégzéséhez elengedhetetlen a testhelyzetük megváltoztatása, testük felfrissítése. A stresszhelyzetek gyors és könnyed kezelése, a jó munkahelyi atmoszféra a munkavégzés és az eredményesség alappillére. Az MTTM taposó – mobil és beépített rendszerben egyaránt – szerves része lehet a munkahelyen kialakított rekreációs szobáknak vagy a munkahelyi pihenőknek, valamint a munkahelyi rekreációs mozgásprogramoknak. Igény szerint van lehetőség hosszabb-rövidebb relaxációs, frissítő programok összeállítására és levezetésére is az MTTM használatához, melyet szakértői csapatunk biztosít cégek és vállalkozások számára.

Az MTTM

használatának az emberi szervezetre gyakorolt hatásai:

A Természettől kapjuk...

Az MTTM anyaga natúr fa. A nyírfa lemezen lévő speciálisan megmunkált, piramisokból álló taposó felület gyertyánból készül. A talppal érintkező fa piramisok több ponton támasztják alá lábunkat, ezzel megtámogatják a természetes testtartást, majd az eszköz rendszeres használata a természetes mozgásokat is segíti.

A taposó kétféle méretben került forgalmazásba (34x37cm és 34x74cm), ugyanakkor van lehetőség egyedi méretezésre és komplett rendszer építésére is. Nagykanizsai bemutatótermünkben megtekinthető egy 25 m2-es padlóba épített taposó rendszer.

... hogy saját természetességed ébredését segítse!

... Ha cipőben jársz, Neked is ajánljuk!

Az MTTM taposó tökéletes segédeszköz lehet masszőrök, gyógytornászok, mozgással foglalkozók számára, használata hatékonyabbá teheti a terápiát és a foglalkozásokat.

Az ülő és állómunkát végzőknél az eszköz pár perces használata során a stressz-szint csökkentő hatása mellett, fokozódhat a keringés, ezáltal felfrissült állapotba kerülhet az egész szervezet, fokozódhat az agyműködés, így hatékonyabbá válik a munkavégzés.

Óvodák és iskolák fejlesztőszobáinak kitűnő tartozéka lehet, hiszen a kisgyermekek mozgásfejlesztéséhez és a fiatalok egészséges életre való neveléséhez is hozzájárulhat.

Személyre szabott
konzultáció

Az MTTM használatával kapcsolatban egyéni, személyre szabott konzultációra is van lehetőség.

Természetgyógyász, masszőr és EJEM trénerkollégáink állnak rendelkezésedre.

Személyre szabott
konzultáció

Az MTTM használatával kapcsolatban egyéni, személyre szabott konzultációra is van lehetőség.

Természetgyógyász, masszőr és EJEM trénerkollégáink állnak rendelkezésedre.